AMBERIF VIRTUAL SHOWROOM

24-26.06.2021 | ONLINE

[10:00-17:00]

Biznes na całym świecie koncentruje się obecnie na ożywieniu i ponownym uruchomieniu gospodarek, które ucierpiały w wyniku pandemii. W obliczu nowych realiów firmy przekształcają formuły relacji z klientami. Do nowych warunków dostosowuje się również branża targowa. Międzynarodowe Targi Gdańskie – organizator największych na świecie imprezy wystawienniczej dedykowanej bursztynowi zapraszają na pierwszą edycję AMBERIF VIRTUAL SHOWROOM.

AMBERIF VIRTUAL SHOWROOM
to innowacyjne przedsięwzięcie wystawiennicze w formule on-line, a jednocześnie multifunkcjonalna platforma cyfrowa umożliwiająca podtrzymywanie aktywności biznesowej w sieci: nawiązywanie nowych kontaktów handlowych, prezentowanie premierowych kolekcji, przeprowadzanie aukcji, przyjmowanie zamówień, realizacja spotkań w formule matchmaking’u, sprzedaż produktów i usług.

Oprócz rozwiązań handlowych i transakcyjnych - połączonych w kompleksowy moduł e-commerce AMBERIF VIRTUAL SHOWROOM zawierać będzie również ekspercki portal wiedzy o designie, trendach marketingowych, wydarzeniach artystycznych i naukowych związanych z bursztynnictwem i złotnictwem, prezentacje sylwetek autorów oraz ich dokonań, wyniki konkursów projektowych, wystaw i pokazów mody. Przy jego pomocy możliwa będzie również organizacja profesjonalnych konferencji, sympozjów, kursów, szkoleń, wykładów i prezentacji w najwyższym standardzie audiowizualnym.

AMBERIF VIRTUAL SHOWROOM - targi i platforma cyfrowa - ma szansę stać się ważnym narzędziem wspomagającym tradycyjne kontakty handlowe, nie tylko w pandemicznym roku 2021, ale także jako hybrydowe uzupełnienie tradycyjnych targów w najbliższej przyszłości oraz interaktywny katalog wystawców, pozwalający odnaleźć kontrahentów przez cały rok.

W ostatnim tygodniu czerwca spotykamy się ONLINE podczas AMBERIF VIRTUAL SHOWROOM. Wierzymy, że jesienna edycja targów AMBERIF odbędzie się w tradycyjnej formule w Gdańsku - miejscu, w którym niezwykła energia „słonecznego kamienia” pozwala odzyskać optymizm.

24-26.06.2021 | ONLINE | www.amberif.pl
Gdańsk 10:00 am – 05:00 pm
London 09:00 am – 04:00 pm
New York 04:00 am – 11:00 am
Hongkong 04:00 pm – 11:00 pm
Moscow 11:00 am – 06:00 pm
Dubai 12:00 pm – 07:00 pm
Tokyo 05:00 pm – 00:00 am
KONTAKT | amberif@mtgsa.com.pl | t. tel. 58 554 91 07 ; 58 554 93 38 | m. +48 663 788 800